Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Stichting Vrienden van Kinderboerderij Maatjeshonk zoekt bestuursleden
Gepubliceerd op dinsdag 27 februari 2018

Stichting Vrienden van Kinderboerderij Maatjeshonk zoekt bestuursleden

Alle bijna 20 jaar is kinderboerderij Het Maatjeshonk aan de Leeuwerik in Bedum een pleisterplaats voor veel mensen uit Bedum en directe omgeving.

Cliënten van ’s Heeren Loo zijn er dagelijks actief en er komen veel kinderen met hun ouders (grootouders) om de vele dieren te begroeten.
Er zijn plannen om deze kinderboerderij nog meer uit te laten groeien tot centrale plaats in de wijk waar kinderen kunnen spelen en genieten van de dieren.
Om dit financieel mogelijk te maken is een aantal jaren geleden de stichting Vrienden van Kinderboerderij Het Maatjeshonk in het leven geroepen. Een actief bestuur heeft middels plannen en acties geld bij elkaar gespaard om zaken te realiseren die van normaal zorggeld niet betaald kunnen worden.

Door een aantal bestuurswisselingen is er momenteel ruimte voor een aantal nieuwe bestuursleden die een doorstart willen maken. Samen met medewerkers en cliënten gaat het bestuur dan aan de slag om nieuwe plannen te maken en de daarbij behorende gelden binnen te halen.
Wij zijn dus op zoek naar een aantal creatieve en vooral actieve mensen die samen aan de slag willen in het bestuur van deze stichting.

Belangstelling: Neem dan contact op met Jannes Klaassen coördinator vrijwilligerswerk.
06-52376846  / Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM