Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Stichting Colourful Het Hogeland zoekt vrijwilligers
Gepubliceerd op woensdag 28 maart 2018

Stichting Colourful Het Hogeland zoekt vrijwilligers
 
In 2015 startten enkele inwoners uit de gemeente Bedum met Colourful Bedum. Een initiatief om inwoners met een migratie-achtergrond te betrekken bij de lokale samenleving en om Bedumers kennis te laten maken met kleurrijk Bedum.

Afgelopen jaar werd de laagdrempelige wijze waarop Colourful Bedum mensen samenbrengt al gewaardeerd met de Provinciale Vrijwilligersprijs.

Inmiddels is Colourful Bedum omgedoopt tot Stichting Colourful Het Hogeland en worden er vrijwilligers gezocht in de gemeenten De Marne, Winsum en Eemsmond.

Samen met de Steunpunten Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum en  Eemsmond wordt daarom op vrijdag 20 april 2018 een informatiebijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze  bijeenkomst krijgt u meer informatie over de werkwijze en activiteiten van Stichting Colourful Het Hogeland en zullen ervaren vrijwilligers vertellen over hun werkzaamheden.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk waarbij u  migranten kunt ondersteunen bij het opbouwen van een lokaal netwerk of coördineert u graag activiteiten  die gericht zijn  op onderling contact, ontspanning, ontplooiing en informatie-uitwisseling?

U bent vanaf 13:00 uur welkom in Dorpshuis Agricola, Heerestraat 21 te Baflo. De bijeenkomst start om 13:30 en duurt tot 15:00 uur.
Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Voor vragen over de bijeenkomst of vrijwilligerswerk  kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum,  bereikbaar via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of telefonisch op 06 22455673.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM