Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Steunpunt Vrijwilligerswerk wordt Centrum vrijwilligerswerk Het Hogeland
Gepubliceerd op zondag 28 februari 2021

Vanaf 2021 heeft de gemeente de ondersteuning van het vrijwilligerswerk geheel ondergebracht bij Stichting Werk op Maat in Uithuizen. Na de herindeling naar de gemeente Het Hogeland, waren er twee steunpunten voor het vrijwilligerswerk in Winsum/Bedum en Uithuizen. Deze twee steunpunten gaan vanaf 1 maart 2021 verder onder de naam Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland.

Steunpunt Vrijwilligerswerk wordt Centrum vrijwilligerswerk Het Hogeland
(foto v.l.n.r: Barbara van den Burg, Wethouder Mariette De Visser, Irma Schuurman en Cora Top)

Voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties verandert er niets
Inwoners en (vrijwilligers)organisaties kunnen er als gebruikelijk terecht voor vraag en aanbod. Dit kan door telefonisch een afspraak te maken of via de provinciale website www.vrijwilligersgroningen.nl .  Er is speciale aandacht voor meer kwetsbare vrijwilligers die door bijvoorbeeld taalachterstand of een andere belemmering moeilijker mee kunnen doen in het vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersorganisaties kunnen bij het Centrum vrijwilligerswerk terecht voor informatie en advies over vraagstukken die vrijwilligers betreffen. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van beleid, scholing voor vrijwilligers of vragen over de collectieve vrijwilligersverzekering. Het Centrum vrijwilligerswerk ondersteunt de gemeente met de waardering van vrijwilligers. 

Contact
Centrum vrijwilligerswerk Het Hogeland is bereikbaar via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
U kunt telefonisch contact opnemen met Barbara van den Burg ( 06-21815772  op ma-, di-, do-, vrijdag van 9:30- 15:00 uur) of met Cora Top ( 0595-433245 op ma-, di-, do ochtend van 9:00-12:00 uur).

Afspraken en intakes voor vrijwilligerswerk worden in overleg gepland en zijn mogelijk op diverse locaties in de gemeente. Bijvoorbeeld bij Werk op Maat, in één van de bibliotheken in Het Hogeland of op locatie van de vrijwilligersorganisatie.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter