Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Speciale website over herindeling BMWE
Gepubliceerd op maandag 16 oktober 2017

Op dinsdag 17 oktober lanceren de burgemeesters van Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond om 13.15 uur  een speciale website,  facebookpagina en twitteraccount over de herindeling. Deze drie media geven inwoners informatie over het proces  op weg naar de nieuwe gemeente Het Hogeland - informatie over het hoe en wanneer en over de herindelingsorganisatie. 

Speciale website over herindeling BMWE

Burgemeester Marijke van Beek  van de gemeente Eemsmond heeft de eer  de site  te  lanceren: "Ik kijk ernaar uit  om met deze website,  de  facebookpagina en  het  twitteraccount nog meer inwoners mee te nemen op weg naar de nieuwe gemeente Het Hogeland". De vier burgemeesters vinden het belangrijk dat de inwoners bij de herindeling betrokken worden: "Informatie en betrokkenheid staan voorop", zeggen ze eensgezind. De gemeenten zijn benieuwd naar de mening van inwoners over de website en hopen dat zij een reactie achterlaten.  Onder de  eerste  50  inwoners die dat doen,  worden 10 manden  met  streekproducten uit Het Hogeland verloot. 
 
Ideeën
Inwoners  worden  de komende tijd op zowel digitale als niet-digitale manieren  geïnformeerd  over  het herindelingsproces. Ook kunnen  ze  op bepaalde momenten  ideeën geven over de nieuwe manier van werken van Het Hogeland. Zo kunnen ze via de website vast aangeven hoe de nieuwe gemeente de inzet van inwoners, zoals initiatieven en vrijwilligerswerk,  het beste  kan ondersteunen. De opbrengst  hiervan wordt gebruikt voor de nieuwe visie op inwonerkracht voor Het Hogeland.
 
Tijdelijk
Met de BMWE-website houden de gemeenten hun inwoners op de hoogte van de ontwikkelingen op weg naar Het Hogeland. Het is een tijdelijke website; na 1 januari 2019 verschijnt de nieuwe website voor Het Hogeland.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM