Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Rinze Kramer stopt als directeur-bestuurder van Wierden en Borgen
Gepubliceerd op maandag 04 februari 2019

Rinze Kramer stopt als directeur-bestuurder van Wierden en Borgen

Rinze Kramer treedt terug als bestuurder van Wierden en Borgen. De belangrijkste reden hiervoor is dat Wierden en Borgen na een fusie en een verandering in de organisatiestructuur een nieuwe koers met een andere bestuursstijl wil uitzetten. Rinze Kramer: “Dit is een natuurlijk moment om na te denken over de komende jaren.”

Rinze Kramer was ruim 28 jaar in dienst van Wierden en Borgen. Hij laat weten dat hij de woningstichting financieel gezond achter laat maar er nog wel grote opgaven liggen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Kramer: "In 28 jaar is onze organisatie gegroeid van 900 woningen tot 7.000 woningen. Ik kan terugkijken op mooie en sociaal betrokken contacten met onze bewonersgroepen en ben blij dat ik, samen met anderen, prachtige woonzorgcomplexen voor ouderen en mensen met een beperking mocht realiseren. Daar lag mijn hart. Maar ook onze bijdragen aan leefbaarheid, met name in de krimpdorpen, kwamen goed terecht. Jammer dat we nu door het Rijk hierin worden beperkt. Ik stond met andere corporaties aan de vooravond van de versterkingsmaatregelen en we hebben het voor elkaar gekregen dat er al veel  woningen niet alleen versterkt maar ook flink verduurzaamd zijn. Voor de verdere schadeafhandeling en de versterking is het echt nodig dat het Rijk haar verantwoordelijkheid neemt en de portemonnee trekt. Nu de organisatie die nieuwe uitdagingen wil aangaan draag ik mijn taak graag over aan iemand die de volgende stappen gaat zetten." 

De voorzitter van de Raad van Commissarissen, Eelke Wiersma, spreekt zijn waardering uit voor de passie, inzet en betrokkenheid van dhr. Kramer. "Zijn hart lag al die jaren bij de huurders van Wierden en Borgen. Binnenkort zullen wij een afscheid voor dhr. Kramer organiseren."

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM