Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Plaatselijke Commissie Goede Herderkerk Bedum zoekt vrijwilligers
Gepubliceerd op maandag 16 november 2015

Onlangs is de Goede Herderkerk in Bedum overgedragen aan de Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK). De doelstelling van de Stichting Oude Groninger Kerken is: Het in stand houden van historische kerkgebouwen in de provincie Groningen en het bevorderen van de belangstelling hiervoor. Dit doet men door het instellen van een plaatselijke commissie die er voor zorgt dat het kerkgebouw een functie blijft houden voor het dorp; niet meer voor de wekelijkse kerkdiensten maar wel voor allerlei activiteiten op het gebied van cultuur en educatie.

De mogelijke activiteiten zijn divers, er valt bijvoorbeeld te denken aan:
Concerten, tentoonstellingen, bezichtigingen, projecten samen met scholen uit het dorp, activiteiten samen met de plaatselijke VVV en andere activiteiten die passen binnen de doelstelling van de SOGK.

De plaatselijke commissie (PC) wordt gevormd door vrijwilligers. Onderhand is er een bestuur (Jan de Vries, Johan van der Werf, Kees Noot), maar zijn we nog op zoek naar meer vrijwilligers.
Vrijwilligers die meedenken en uitvoerend bezig kunnen zijn op het gebied van culturele activiteiten, klein onderhoud, rondleidingen, maar ook in een ondersteunende gastheer/gastvrouw rol.

Het idee is om een grote groep van vrijwilligers in het leven te roepen die per activiteit benaderd kunnen worden om hun steentje bij te dragen.

De PC zoekt vrijwilligers die de Goede Herderkerk een warm hart toedragen en af en toe op vrijwillige basis mee willen werken aan het organiseren en uitvoeren van activiteiten. Men kan informatie verkrijgen en zich opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

De PC van de Goede Herderkerk is ook te vinden op Facebook (zoek op Goede Herderkerk Bedum plaatselijke commissie).

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM