Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Peuterspeelzaal Onderdendam krijgt nieuw bestuurslid
Gepubliceerd op maandag 23 juli 2018

Het eerste schooljaar van de nieuwe peuterspeelzaal in Onderdendam zit erop! De in juli 2017 opgerichte stichting “Onderdendam Speelt” bestaat uit de actieve bestuursleden Roos Kotterer en Annelies Olthof. Kristel Rutgers vervulde met haar kennis op het gebied van burgerinitiatieven en bestuurlijke ervaring een vooral adviserende rol.

Peuterspeelzaal Onderdendam krijgt nieuw bestuurslid

Roos Kotterer: “Met z’n drieën vormden we een perfect team, we zijn trots op wat we het afgelopen jaar hebben bereikt! Vier ochtenden per week genieten de peuters samen met juf Alet Doesburg van alle mooie voorzieningen die in en om het dorpshuis Zijlvesterhoek voor ons zijn gerealiseerd.”

“Het is een goed moment om nu terug te treden uit het bestuur, enerzijds omdat de stevige basis voor een goede peuterspeelzaal in Onderdendam is gelegd, anderzijds omdat ik mij realiseer dat mijn politieke activiteiten (lijsttrekker CDA Het Hogeland) en de ambities van de stichting “Onderdendam Speelt” elkaar nooit in de weg mogen komen te staan”, aldus Kristel Rutgers.

Annelies Olthof: “Wij zijn heel blij dat Carola Rosema de taken van Kristel gaat overnemen. Carola heeft ruime ervaring in het onderwijs en de zorg en draagt onze peuterspeelzaal een warm hart toe.”

De foto is gemaakt door fotograaf Martijn Heemstra. Op de foto staan van links naar rechts: Roos Kotterer (voorzitter) en Annelies Olthof (secretaris) van stichting “Onderdendam Speelt” voor het nieuwe hek om de buitenspeelplaats van “De peuterspeelzaal Onderdendam”.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM