Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Perspectief in een nieuw jasje
Gepubliceerd op dinsdag 18 juli 2017

Al meer dan 30 jaar bestaat ons koor en er zijn in de loop van de jaren vele leden bijgekomen en vertrokken. Begin dit jaar hebben we besloten om ons repertoire, wat tot nu toe alleen uit gospel bestond, uit te breiden met popmuziek. Een bijpassend nieuw logo en een frisse nieuwe website zijn daar het gevolg van.

Met als doel een breder perspectief te kunnen bieden aan mensen die graag willen zingen. Het is een uitdaging om deze verandering vorm te geven en we zijn volop aan het brainstormen over een komend optreden.

Perspectief Bedum in een nieuw jasje

Er zijn plannen om een concert te geven waarvoor mensen die graag willen zingen, maar zich niet perse willen binden voor langere tijd, zich voor dat specifieke project bij ons kunnen aansluiten.

Je zou dan kunnen denken aan een optreden in een leuke zaal in Bedum of daarbuiten. We zouden ook projectmatig kunnen samenwerken met een ander koor of met een band. Ons eigen combo bestaat momenteel alleen uit een pianist en een fluitist. Nieuwe zangleden en comboleden zijn uiteraard zeer welkom.

Wij zijn op dit moment een kleine, maar zeer enthousiaste groep zangers en willen graag met elkaar muziek blijven maken. Recent hebben de jonge en energieke dirigent Floris Venema (22) en de getalenteerde pianist Roelof  Kruisinga (23) zich bij ons koor aangesloten. Hierdoor zou het ook voor jongeren wellicht weer aantrekkelijker zijn geworden om, al dan niet tijdelijk, met ons mee te zingen.

Perspectief Bedum in een nieuw jasje 

Na de zomervakantie zult u wederom over onze plannen horen. Mocht u nu al enthousiast zijn geworden en informatie willen hebben, neemt u dan contact met ons op via onze website http://www.perspectief-bedum.nl/
Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina www.facebook.com/perspectiefpopgospel, ook te vinden via een rechtstreekse link op onze website.

Hierop kunt u zien wie er nu al lid zijn en vindt u onze contactgegevens.

Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur op onze vaste locatie: de Maranathakerk in Bedum. Na de zomerstop starten we weer op dinsdag 5 september a.s.

Houdt de websites en kranten in de gaten, na de zomer hoort u van ons!

Namens Pop- en Gospelkoor Perspectief,
Bernadet van der Werf.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM