Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
open huis tandartsenpraktijk bedum
Oud papier actie a.s. vrijdag 6 juli
Gepubliceerd op dinsdag 03 juli 2018

Oud papier actie a.s. vrijdag 6 juli

A.s. vrijdag 6 juli wordt de gebruikelijke huis-aan-huis oud papier actie van SV Bedum in samenwerking met de St. Walfridusschool gehouden. Het verzoek is om het oud papier voor 18.00 uur goed zichtbaar, bij voorkeur in groepjes, (gebundeld of in dozen) bij de weg te plaatsen. Maximaal 15 kilogram in een doos.

Geen gebruik maken van groene afvalcontainers a.u.b. !! Door wegopbreking van de Waldadrift tussen de Ommelanderdrift  en het Boterdiep is het niet mogelijk daar het papier bij u voor de deur weg te halen. Graag het papier daar plaatsen waar wel doorgaand verkeer mogelijk is.

Het papier kan ook op maandag t/m zaterdag in of bij de container op het sportpark worden afgeleverd. Op donderdag en vrijdag staat er ook een container aan de Industrieweg nabij de ingang van Gemeentewerken. Het papier graag zo ver mogelijk de container inbrengen. Verzoeke geen afval mee aan te bieden of af te leveren. Afval hoort in de grijze container.

Dit is de laatste keer voor de vakantie dat het papier huis-aan-huis wordt opgehaald. In augustus hebben we vakantie. De eerste keer na de vakantie dat er huis-aan-huis wordt ingezameld is vrijdag 7 september. Tijdens de vakantie kan er wel papier bij de container op het sportpark worden afgeleverd. Het verzoek is hiervan zoveel mogelijk gebruik te  maken.

Een ieder alvast bedankt voor de medewerking.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM