Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Organisatie van evenementen moet gemakkelijker
Gepubliceerd op woensdag 14 november 2018

Organisatie van evenementen moet gemakkelijker - VVD het Hogeland

De VVD wil het gemakkelijker maken om evenementen te organiseren in de nieuwe Gemeente het Hogeland. VVD-kandidaat Gerard ten Brink: “Evenementen zijn belangrijk voor de leefbaarheid in de dorpen. De meeste dorpen hebben daarin tradities die gekoesterd moeten worden. De nieuwe gemeente moet daarin een veel actievere rol gaan vervullen.”
 
Nodeloos ingewikkeld
Sommige van de huidige gemeentes doen nodeloos ingewikkeld bij het afgeven van vergunningen. Volgens de VVD moeten sommige organisaties elk jaar opnieuw dezelfde gegevens invullen en aanleveren. Gerard ten Brink: “Soms worden elk jaar opnieuw andere, aanvullende eisen gesteld. Sterker nog, er zijn gemeentes die niet reageren binnen de termijn die ze zelf stellen. Dat moet in de nabije toekomst veranderen.”
 
Ergernis en frustratie
En snel ook, volgens Gerard ten Brink: “Dit levert onnodig veel ergernis en frustratie op. Dit dient geen enkel doel. De nieuwe Gemeente moet faciliteren en stimuleren, niet tegenhouden en tegenwerken. Organisatoren en vrijwilligers moeten meer vertrouwen en meer ruimte van de nieuwe Gemeente krijgen. Ze hebben wel wat beters te doen. Namelijk festiviteiten organiseren!”

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM