Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Oprichting CDA het Hogeland
Gepubliceerd op zaterdag 25 november 2017

Woensdag 22 november hebben de 4 CDA afdelingen van de BMWE gemeenten hun oprichtingsvergadering voor een nieuwe afdeling “Het Hogeland” gehouden. Zij deden dit heel passend in openluchtmuseum het Hoogeland in Warffum.

Nadat de 4 zelfstandige afdelingen al besloten hadden zichzelf per 1 januari 2018 op te heffen was dit de volgende logische stap.
De voorzitter van de stuurgroep die dit proces begeleidt Wilte Everts, oud burgemeester van Bedum, kon heel veel leden verwelkomen die unaniem besloten tot oprichting van deze nieuwe vereniging.

Oprichting CDA het Hogeland - voorzitter Wilte Everts 

Een aantal statutaire zaken werden besproken maar de hoofdmoot van de avond werd ingenomen door al bezig te zijn met het verkiezingsprogramma voor november 2018. Harma Dost voorzitter van de campagnecommissie gaf een eerste voorzet hoe de campagne van het CDA gaat worden opgepakt.

Oprichting CDA het Hogeland - voorzitter Wilte Everts

Een voorlopige groslijst van kandidaten is inmiddels vastgesteld en begin volgend jaar mogen de leden zich in een algemene ledenvergadering uitspreken over de kandidatenlijst. Waarna ook met gezichten de campagne kan worden gevoerd.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM