Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Opgestapt bestuur SP Het Hogeland begint Lokaal Sociaal
Gepubliceerd op maandag 06 juli 2020

Opgestapt bestuur SP Het Hogeland begint Lokaal Sociaal

Het opgestapte afdelingsbestuur van de SP-fractie in de gemeente Het Hogeland begint een nieuwe politieke partij: Lokaal Sociaal.

Wij hebben nog dezelfde idealen, en gaan door met waar we twee jaar geleden mee begonnen zijn” aldus het nieuwe bestuur. De werkwijze in een notendop: Kritisch zijn,  opbouwen en verbinding zoeken.  “Dat dit werkt, hebben we gemerkt aan de positieve reacties van veel mensen. Het aantal mensen dat belangstelling heeft voor wat we doen is in de jaren alleen maar gegroeid”.

Lokaal Sociaal heeft als slogan: ‘sociaal, groen en lokaal’. Daarin staan de drie kernwaarden van de beweging weergegeven. Sociaal, omdat we leven in een samenleving. Het samen leven betekent dat iedereen een zinvol en goed bestaan moet hebben. Groen, omdat we onszelf niet los kunnen zien van onze omgeving. Daarom hebben we de zorg voor al het leven om ons heen. Lokaal, omdat een betere wereld begint bij jezelf. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om van het eigen stukje wereld een goede plaats te maken.  Lokaal Sociaal wil mensen inspireren, motiveren en helpen om dat met maatschappelijke en politieke middelen voor elkaar te krijgen.

Het bestuur van Lokaal Sociaal heeft aan 'oud-fractievoorzitter' Linda Visser gevraagd zich bij de nieuwe partij aan te sluiten. Linda heeft vorige week kenbaar gemaakt zich graag aan te sluiten bij deze nieuwe beweging.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter