Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Open Huis in nieuwbouwoning wijk Ter Laan 4 op zaterdag 2 april
Gepubliceerd op donderdag 24 maart 2016

Zaterdag 2 april in Bedum;

Nieuwbouw Groningen, ontwikkelaar Plegt-Vos en de gemeente Bedum organiseren op zaterdag 2 april een open huis in een nieuwbouwwoning in de wijk Ter Laan 4 in Bedum. Geïnteresseerden kunnen van 13.00 tot 15.00 uur een kijkje nemen in een woning van het type Sierkers aan de Aalscholver in de wijk.

Open Huis in nieuwbouwoning wijk Ter Laan 4 op zaterdag 2 april 

Deze woning heeft een badkamer en een slaapkamer op de begane grond. Naast het bezichtigen van de woning is er informatie over de verschillende woonmogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen in Ter Laan 4. Bezoekers kunnen zich ook laten informeren over de mogelijkheden rond  de beschikbare  kavels voor vrijstaande woningen.

Het woonaanbod is breed. In Ter Laan zijn ruime woningen te koop vanaf 184.500 euro. Plegt-Vos bouwt momenteel rijwoningen en diverse twee-onder-één-kapwoningen in Ter Laan 4. Het gaat in totaal om 18 woningen. Die worden aardbevingsbestendiger gebouwd.

De gemeente Bedum biedt in de wijk negen kavels aan voor de bouw van vrijstaande woningen. Het woningaanbod van Plegt-Vos  wordt verkocht via nieuwbouwgroningen.nl
Ontwikkelaar Plegt-Vos laat bij monde van verkoopmanager Chiel Oude Essink Nijhuis weten dat de verkopen in Bedum ‘terug op ouderwets niveau zijn’. Oude Essink Nijhuis: “Bedum is als woongemeente altijd flink in trek geweest. Maar ook Bedum ontkwam niet aan de crisis op de woningmarkt. Die crisis ligt definitief achter ons. We zien het aantal verkopen in Bedum weer flink aantrekken. Dat noodzaakt ons om snel met nieuw aanbod te komen. Dat doen we waarschijnlijk medio dit jaar.”

In Ter Laan 4 komen in totaal rond de 300 woningen. Daarvan is ongeveer de helft inmiddels gerealiseerd.  De wijk kenmerkt zich door veel groen en waterpartijen.

Voor meer info zie nieuwbouwgroningen.nl  

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM