Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
OV ambassadeurs in Bedum
Gepubliceerd op vrijdag 19 mei 2017

OV ambassadeurs in Bedum op woensdag 31 mei 2017

Op woensdag 31 mei a.s. zijn de ov ambassadeurs van 13.00 - 15.00 uur aanwezig in de bibliotheek van Bedum (Kapelstraat 9).

Voor veel mensen is het reizen met het openbaar vervoer niet vanzelfsprekend. Ze ondervinden bijvoorbeeld problemen bij het gebruik van de OV-chipkaart, het opladen ervan en het gebruiken van de automaten. Voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken, geven wij deze middag informatie over het openbaar vervoer, de automaten op het station, de ov-chipkaart en uw vragen worden beantwoord.

De ov ambassadeurs zijn iedere laatste woensdag van de maand aanwezig in de bibliotheek van Bedum van 13.00 - 15.00 uur. Ook begeleiden zij mensen die onzeker zijn in het openbaar vervoer door bijvoorbeeld een keertje mee te reizen.

Extra ambassadeurs zijn van harte welkom!
Geïnteresseerde vrijwilligers kunnen zich inzetten in de gemeentes: Appingedam, Delfzijl, Ten Boer, Loppersum, Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond. Aanmelden kan via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of bel met Sabine van der Wal op telefoonnummer 0595-433245.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM