Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Noord Groninger Antiek & Curiosa route 20 jaar!
Gepubliceerd op donderdag 25 april 2013

De Noord Groninger Antiek & Curiosa route bestaat dit jaar al 20 jaar. Ooit begonnen met 6 deelnemers, in de loop der jaren zo’n 25 diverse deelnemers gehad en nu staat de teller op 12. Ooit begonnen met een A4 tje waarop de deelnemers vermeld stonden, inmiddels wordt al weer heel wat jaren de welbekende blauwe folder uitgegeven.

Op vrijdag 19 april hebben de deelnemers aan deze route, de routevrienden, dit met elkaar gevierd in Moeke Vaatstra in Zuidwolde.

Noord Groninger Antiek & Curiosa route 20 jaar!
vlnr. Piet Lanting,  Egbert Zwart, Rinus Michels en Kor Werkman. 

In aanwezigheid van diverse vertegenwoordigers van gemeentes die door de route worden aangedaan en waar de bedrijven van deze route zich bevinden, waaronder burgemeester Rinus Michels (gemeente Winsum) en wethouder Kor Berghuis (De Marne) heeft wethouder Egbert Zwart (gemeente Bedum) de eerste folder van het 20 jarig bestaan in ontvangst genomen en het nieuwe logo bordje mogen onthullen.

Daarnaast heeft de route sinds kort een totaal nieuwe website, met Twitter en Facebook. Het mag dan een antiek route zijn, maar zeker een route die met z’n tijd meegaat binnen de digitale wereld en social media.

Noord Groninger Antiek & Curiosa route 20 jaar!

Van Groningen tot het Wad liggen alle zaken verspreid door het prachtige Groninger land, een ontdekkingsreis langs antiek, curiosa, retro en brocante, waardoor de vele bezoekers volop kunnen genieten van de prachtige omgeving, de natuur, nostalgische dorpen, wierden en wateren, monumentale borgen, molens, boerderijen en diverse nostalgische pleisterplaatsen, zoals Moeke Vaatstra in Zuidwolde, In de Molen in Onderdendam en 't Zielhoes in Noordpolderzijl.

De nieuwe folder is te verkrijgen bij de diverse VVV’s, de vele toeristische bezienswaardigheden in onze mooie provincie en natuurlijk bij alle routedeelnemers. Wij verwelkomen u graag. Laat u verrassen door de grote veelzijdigheid van onze winkels; met antiek, curiosa, brocante, retro, vintage en antiquariaat.

Voor informatie, openingstijden etc. verwijzen wij u graag naar www.antiek-curiosaroute.nl

Noord Groninger Antiek & Curiosa route 20 jaar!

Noord Groninger Antiek & Curiosa route 20 jaar!

 

Gerelateerde artikelen

Agenda - er gebeurt veel meer in de gemeente Bedum

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM