Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Nieuwsbrief VVV Het Hogeland - Bedum
Gepubliceerd op maandag 04 januari 2021
Nieuwsbrief VVV Het Hogeland - Bedum - januari 2021. Bestuur en vrijwilligers VVV Bedum wenst u een gezond, recreatief en toeristisch 2021!!
                                                   
Beste lezer,
Al maandenlang wordt het nieuws bepaalt door corona en de maatregelen die daarop volgen. Helaas zijn we tot 19 januari gesloten. Wilt u toch graag een VVV cadeaukaart of een ander cadeau bij ons kopen, bel met Henk van der Velde  op 06-25002120. Met hem kunt u dit regelen.

 
Zodra het mag, zijn wij weer geopend op de volgende tijden:
Woensdag tot en met vrijdag: van 14.00 - 16.30 uur

Tijdens opening zijn onze VVV vrijwilligers actief om de bezoekers te informeren en telefoontjes te beantwoorden. Graag werken de VVV vrijwilligers mee aan de verschillende activiteiten en noteren de deelnemers. Bezoekers kunnen in onze VVV winkel terecht voor:
VVV Cadeaukaart -  VVV Dinercheque - VVV Weekend weg Card - Bioscoopbonnen - Podiumkaarten.
En natuurlijk voor wandel- en fietskaarten en mooie ansichtkaarten. Bezoekers komen ook regelmatig streekproducten kopen. Kijk maar in de etalage! 

Succesvolle virtuele wandeling langs Amsterdamse School panden in Bedum!

De Historische Vereniging gemeente Bedum en de VVV Het Hogeland-Bedum hebben in samenwerking met Noordproof Producties een virtuele wandeling samengesteld, in oktober, langs panden in de Amsterdamse School bouwstijl. NoordPRoof Producties heeft een selectie van 15 panden en objecten uitgezocht. Deze borden met prachtige foto's waren door de wandelaars en anderen te zien. Door de enthousiaste reacties van bewoners en bezoekers zijn de borden pas begin december verwijderd.

Deze virtuele wandeling kun je blijven volgen op de website 
www.toerismebedum.nl. Het is ook mogelijk om de wandelroute permanent te volgen op www.routesingroningen.nl.

Vanwege het succes zijn er nu plannen om alle, in het wandelboekje beschreven woningen en objecten, op borden te plaatsen. Zodat bij bijzondere gelegenheden zoals bijvoorbeeld MOOI BEDUM of Open Monumentendag, dit geplaatst kan worden.

Het wandelrouteboekje, waarvan de 2de bijgewerkte druk in 2019 is uitgekomen, is bij de VVV Het Hogeland-Bedum verkrijgbaar tijdens de openingsuren.
Daarnaast is het te bestellen bij
Noordproof.
 

Geef VVV Het Hogeland Bedum de ruimte in 2021. Samen met ondernemers.

VVV is een ijzersterk merk met 100% naamsbekendheid.
Deze naam gaan we in 2021 ruimschoots inzetten!
 
Met de pareltjes die vaak zo verborgen zijn dat van de toerist eigenschappen van een ware schatgraver wordt verwacht!

Zoals meer aandacht voor de Amsterdamse School bouwstijl. In samenwerking met DE KERK in Onderdendam, waar een documentatiecentrum is ingericht. En dan in het bijzonder over de Bedumer architect Albert Wiersema.

Zoals nog meer aandacht voor wandel- en fietsroutes. Daarbij betrekken we de verschillende ondernemers die hun streekproducten aanbieden.
Zoals meer aandacht voor de scheefste toren van Europa, de Walfriduskerktoren.
Zoals meer aandacht voor het Boterdiep, waar vroeger het vervoer naar Groningen werd geregeld met de TREKSCHUIT.

Zoals meer aandacht voor de vissers in samenwerking met de hengelclub Onderdendam. Binnenkort verschijnen er mooie vissteigers langs het Boterdiep vanaf Bedum naar Onderdendam!
Zoals meer aandacht voor onze Bed & Breakfast vestigingen. We lichten er 1 uit:

B&B de Woldstee
We willen hen van harte feliciteren met hun 12,5 jarig jubileum. Saskia in 't Veld heeft in de achterliggende jaren niet stil gestaan. " Er is tijd en ruimte ontstaan om meer dan alleen gastvrouw te zijn van B&B Woldstee. Ik ben verheugd om te vermelden dat vandaag tevens de start is van het Centrum voor Rust en Ruimte. Met dit centrum bied ik mensen op verschillende manieren, letterlijk en figuurlijk, rust en ruimte aan. Onder andere door verblijf in B&B Woldstee, welke nu een onderdeel is van het Centrum voor Rust en Ruimte." Bekijk het filmpje maar eens:
Deze nieuwsbrief is gerealiseerd door Noordproof Producties

Heeft u een vraag of wilt u reageren? Stuur een mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Copyright © VVV Bedum
Alle rechten voorbehouden


                       
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter