Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Nieuwe gemeentesecretaris voor Het Hogeland
Gepubliceerd op woensdag 21 februari 2018

Paul van Vilsteren (54) is op 20 februari 2018 benoemd tot beoogd Gemeentesecretaris/ Algemeen Directeur voor de gemeente Het Hogeland. Hij start met ingang van 15 maart 2018. 

Nieuwe gemeentesecretaris voor Het Hogeland

De afgelopen drie jaar was  Paul van Vilsteren  directeur  van de dienst  Publiekszaken van de gemeente Almere.  Daarvoor werkte hij bij de Politie Limburg-Noord en de Open Universiteit in Heerlen. Nu zet hij de stap richting de toekomstige gemeente Het Hogeland. Paul van Vilsteren: “Het Hogeland is een prachtig gebied en de gemeente in wording heeft een duidelijk doel voor ogen. Dat doel is verwoord in de visie Ruimte! en doet recht aan de wensen van inwoners, medewerkers, bedrijven en (maatschappelijke) organisaties. Ik voel me vereerd dat ik als gemeentesecretaris mag meebouwen aan de ontwikkeling van de organisatie in die richting!“
 
De beoogd secretaris is geworven door een selectiecommissie bestaande uit de vier burgemeesters van de BMWE-gemeenten en twee leden van de Bijzondere Ondernemingsraad, ondersteund door wervings- en selectiebureau Castanho. Burgemeester Marijke van Beek (gemeente Eemsmond): “Ik ben bijzonder  blij met de benoeming van  de heer van Vilsteren. Wij zien in hem een energieke, capabele en verbindende persoonlijkheid en vertrouwen op een prettige samenwerking op weg naar de nieuwe gemeente Het Hogeland.”

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM