Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Nieuwbouwplan Bederawalda, informatiebijeenkomst op maandag 9 december
Gepubliceerd op dinsdag 03 december 2013

Door Wierden & Borgen en de Stichting Seniorenhuisvesting Bederawalda wordt gewerkt aan een plan voor nieuwbouw van Bederawalda. De huidige opstallen worden gesloopt en vervangen door appartementen en grondgebonden woningen. Het plan is al meerdere keren gepresenteerd aan de bewoners van Bederawalda en aan de omwonenden van de locatie. Het plan is positief ontvangen.De plannen zijn nu dusdanig gevorderd, dat de gemeente de planontwikkeling gaat vertalen in een ontwerpbestemmingsplan.

Nieuwbouwplan Bederawalda, informatiebijeenkomst op maandag 9 december

 Om u te informeren over het bouwplan en het ontwerpbestemmingsplan wordt er, in samenwerking met Wierden & Borgen en de Stichting Seniorenhuisvesting Bederawalda, een inloopbijeenkomst gehouden op:

9 december 2013, tussen 16.00 uur en 19.30 uur, in de hal van het gemeentehuis, Schoolstraat 1 te Bedum.

Omwonenden en belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst te bezoeken. Vertegenwoordigers van Wierden & Borgen, de Stichting Seniorenhuisvesting Bederawalda en de gemeente zullen aanwezig zijn om de plannen toe te lichten en om vragen te beantwoorden. Met een reactieformulier kunt u uw mening geven over de plannen. Aansluitend op de inloopavond ligt het voorontwerpbestemmingsplan gedurende een periode van twee weken (tot en met 24 december 2013) in het gemeentehuis ter inzage. Ook gedurende deze periode kunt u reageren op het voorontwerpbestemmingsplan.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM