Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Medewerker ’s Heeren Loo Opmaat wil mee doen met Expeditie Robinson!
Gepubliceerd op donderdag 16 maart 2017

Kun je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Steven Boekschoten. Ik ben 47 jaar ben getrouwd en we hebben een zoon van 10 jaar. Ik woon in het mooie Baflo. Ik werk al 20 jaar bij ’s Heeren Loo in Bedum, dat is een grote organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Medewerker ’s Heeren Loo Opmaat  wil mee doen met Expeditie Robinson!

Wat zijn je plannen?

Ik heb me opgegeven voor het bekende TV programma Expeditie Robinson. Ik kijk er al jaren naar en ben groot fan van dit programma. Het leek me al jaren leuk om hier aan mee te doen. Het lijkt me super om samen met vreemde groep mensen deze uitdaging aan te gaan. En ik wil natuurlijk zover mogelijk eindigen. Ook wil ik graag het mooie Noord Groningen onder de aandacht brengen.

Wat voor programma is dit eigenlijk?

Je gaat samen met een wild vreemde groep mensen naar een onbewoond eiland. Daar moet je overleven en allerlei opdrachten doen. Hiermee kun je de volgende ronde halen en verder komen in het spel.

Wat vind je vrouw hiervan dat je hier aan mee wilt doen?

Beide vinden ze dit geweldig. Ik krijg ook veel reacties van collega’s en dorpsgenoten. Heb al eens eerder in de publiciteit gestaan. Toen heb ik met een boot van lege melkpakken een tocht door Noord Groningen en Friesland gemaakt. Dus ik ben zeker in voor bijzondere dingen

Sta je al ingeschreven?

Ik heb me al aangemeld en heb ook al bijna 800 stemmen. Dat zijn er natuurlijk nog niet genoeg. Daarom probeer ik via Facebook em collega’s zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.
Voor ik me in kon schrijven moest ik een filmpje maken. Dat heb ik gedaan bij Noordpolderzijl. Het is een pracht filmpje geworden. Het staat op de site van Expeditie Robinson.

Hoeveel stemmen denk je uiteindelijk te krijgen?

Ik hoop toch zeker ruim 5000 stemmen te krijgen. Ik hoop dat dit genoeg is om te worden uitgenodigd voor de selectie. Je kunt stemmen tot en met 20 maart.

Hoe kunnen we op je stemmen?

http://www.expeditierobinson.nl/profile/1304

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM