Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Laatste nieuws gemeente Het Hogeland
Gepubliceerd op maandag 16 maart 2020

Laatste nieuws gemeente Het Hogeland - 16 maart 2020

Raadsvergadering 18 maart
Omdat er op de agenda van 18 maart geen onderwerpen staan die direct besloten moeten worden, gaat uit voorzorg de raadsvergadering niet door.

Burgerzaken vanaf 18 maart uitsluitend in Winsum
Vanaf woensdag 18 maart 2020 tot maandag 6 april 2020 is alleen het gemeentehuis van Winsum geopend voor noodzakelijke burgerzaken zoals geboorteaangiften en overlijdensaangiften. Paspoorten en rijbewijzen worden alleen bij spoedgevallen verstrekt. Inwoners die een afspraak hebben gepland op een andere locatie, wordt gevraagd de afspraak te annuleren, wanneer dat mogelijk is, of een nieuwe afspraak te maken in Winsum. Aangevraagde documenten kunnen afgehaald worden in Winsum, zonder afspraak.

Dorpshuizen, jeugdsozen en gymzalen
Dorpshuizen, jeugdsozen en gymzalen gaan dicht. 

MENSENWERK HOGELAND
Uit voorzorg vervallen tot 6 april alle activiteiten van Mensenwerk Hogeland. Inwoners die ondersteuning nodig hebben, kunnen wel bellen naar 0595) 745 090. Voor de ondersteuning van mantelzorgers, alleenstaanden, telefoonwinkels en boodschappendienst bereidt Mensenwerk acties voor.
 
75 Jaar Vrijheid
De activiteiten rondom 75 Jaar Vrijheid vóór 6 april gaan helaas niet door. De organisatoren bekijken of en wanneer bepaalde evenementen later in het jaar worden georganiseerd. Op de evenementenkalender van de gemeente staat altijd een up-to-date overzicht van de activiteiten.

Informatie
De gemeente informeert inwoners zoveel mogelijk via Facebook en Twitter . Aanstaande woensdag worden niet digitale inwoners geïnformeerd via de gemeentepagina in de Noorderkrant.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter