Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kristel Rutgers-Swartjes , nieuwe fractievoorzitter CDA Bedum
Gepubliceerd op vrijdag 19 januari 2018

Vanaf 1 april 2018 neemt Kristel Rutgers-Swartjes het CDA fractievoorzitterschap over van Ate Wijnstra. Ate Wijnstra vindt het na 10 jaar tijd voor een nieuwe generatie en draagt het fractievoorzitterschap met een gerust gevoel over.

“Ik heb het raadswerk de afgelopen jaren met heel veel plezier en trots gedaan, met en voor alle inwoners uit de gemeente Bedum. Ik ken Kristel als een ambitieus raadslid met een warm hart en ik heb er vertrouwen in dat zij de uitdagingen aankan waar de gemeente Bedum voor staat”.

Kristel Rutgers-Swartjes , nieuwe fractievoorzitter CDA Bedum

Kristel Rutgers is sinds 2014 raadslid in de fractie van het CDA. Naast het reguliere raadswerk vraagt de aankomende herindeling veel aandacht en tijd. “Het is een enorme uitdaging om 4 gemeenten samen te voegen en ervoor te zorgen dat het goede behouden blijft en verbeteringen worden ingevoerd. Als ik kijk naar de werkwijze van onze fractie zal ik vooral proberen om Ate’s niet-hiërarchische manier van leidinggeven voort te zetten, iedereen in zijn kracht zetten is een CDA speerpunt waar ik veel waarde aan hecht. Ik heb erg veel zin om hiermee aan de slag te gaan” zegt Kristel.

Tijdens de raadsvergadering van 28 maart neemt Ate Wijnstra officieel afscheid. Jakob de Vries, geen onbekende in de Bedumer politiek, treedt toe tot de raad.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM