Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kinderhulp op zoek naar vrijwilligers: Maak samen met ons geluk mogelijk!
Gepubliceerd op dinsdag 17 februari 2015

Steeds meer kinderen in ons land worden de dupe van financiële problemen thuis, bijna 400.000 kinderen groeien op in armoede. Nationaal Fonds Kinderhulp wil er zijn voor al deze kinderen en daarvoor is veel geld nodig. De landelijke collecte 2015 van Kinderhulp wordt gehouden van 12 tot en met 18 april. We hopen op gulle giften, maar hebben ook hulp nodig. Vrijwel overal in Nederland is nog dringend behoefte aan extra collectevrijwilligers. Misschien iets voor u?

Kinderhulp op zoek naar vrijwilligers: Maak samen met ons geluk mogelijk! Bedum 17 februari 2015.

Nationaal Fonds Kinderhulp
Een fiets, een weekje kamperen, zwemles, sporten of een Sinterklaascadeautje. Dingen die zo gewoon lijken, maar voor een grote groep kinderen in Nederland niet zijn weggelegd. In (pleeg)gezinnen met financiële problemen of instellingen is hiervoor vaak geen geld. Kinderhulp helpt door financieel bij te springen. Want ook kinderen die opgroeien in probleemsituaties moeten de mogelijkheid krijgen om hun talenten te benutten en aansluiting kunnen houden bij leeftijdsgenoten. Maar ook de kans om gewoon kind te zijn en even de zorgen opzij te zetten.

Loopt u ook mee?
Helpt u ook mee om geluk mogelijk te maken voor kinderen met minder kansen? Heeft u een paar uurtjes tijd? Word dan collectant voor Kinderhulp. Collecteren hoeft echt niet veel tijd te kosten. U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Samen met de plaatselijke coördinator in uw wijk of woonplaats overlegt u welke straat/straten u voor uw rekening wilt nemen. Aanmelden kan bij:
Annet Wortelboer, telefoonnummer 0521-591265.
Aanmelden via e-mail kan ook: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM