Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kinderhulp-collecte: zodat kinderen in armoede er óók bij kunnen horen!
Gepubliceerd op zondag 26 maart 2017

Image
 
Wat als je altijd naar school moet lopen, je opleiding niet af kan maken of niet kunt leren zwemmen? Terwijl je als kind niets liever wil dan er gewoon bij horen en meedoen met je vrienden en klasgenoten. Om dit mogelijk te maken, doet Nationaal Fonds Kinderhulp van 10 t/m 15 april een beroep op uw vrijgevigheid. Steun kinderen in armoede en geef aan de collectant!

Kinderhulp vindt dat alle kinderen erbij moeten kunnen horen. Helaas groeit 1 op de 8 kinderen in ons land op in armoede. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals sport, een dagje uit, opleiding of een cadeautje van Sinterklaas mogelijk te maken. Omdat ook zij meetellen en een mooie toekomst verdienen.

Om al deze kinderen te kunnen helpen, is veel geld nodig. Kinderhulp hoopt daarom op uw gift tijdens de collecteweek van 10 t/m 15 april. Elk jaar gaan er 18.000 collectanten op pad, dus grote kans dat ze ook bij u langskomen. Met uw gift steunt u niet alleen Kinderhulp, maar draagt u ook bij aan een mooiere samenleving waarin iedereen meetelt en kan meedoen. Samen maken we dit mogelijk!

Ga voor meer informatie over Nationaal Fonds Kinderhulp en de collecte naar http://www.kinderhulp.nl/ 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM