Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kinderhulp-collecte: omdat meedoen telt!
Gepubliceerd op dinsdag 10 april 2012

Het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt al meer dan 50 jaar kinderen met minder kansen. Kinderen die vaak door geldgebrek buitenspel staan. Wanneer je opgroeit in een jeugdzorginstelling of een gezin met financiële problemen, is een onbezorgde jeugd alles behalve vanzelfsprekend. Net als de leuke dingen die kleur geven aan een kinderleven. Terwijl je als kind niets liever wil dan er gewoon bijhoren en meedoen met je vrienden en klasgenoten. Om dit mogelijk te kunnen maken, doet Kinderhulp van 22 tot en met 28 april een beroep op uw vrijgevigheid. Laat alle kinderen meedoen en geef aan de collectant!

Kinderhulp-collecte: omdat meedoen telt!

300 tot 400 duizend kinderen in ons land groeien op in armoede. Voor hen zijn ‘vanzelfsprekende dingen’, zoals vakantie, sporten of Pakjesavond vaak niet weggelegd. Nog los van de problemen waar ze thuis mee te maken krijgen, voelen ze zich ook op school vaak buitengesloten. Als klasgenoten vertellen over hun verjaardagcadeaus of een dagje uit, kunnen zij niet meepraten. Ze durven soms niet eens meer te dromen van een leuke opleiding of een mooie carrière.
 
Kinderhulp vindt dat elk kind een beetje gewoon geluk verdient en zich moet kunnen ontwikkelen. Ook als je opgroeit in een tehuis of financieel beperkt (pleeg)gezin. Armoede mag geen spelbreker zijn! Daarom ondersteunt Kinderhulp kinderen met minder kansen met hele praktische zaken. Een fiets bijvoorbeeld om naar school te gaan, een weekje kamperen in de zomer of een computer om huiswerk te maken.
 
Om al deze kinderen te kunnen helpen, is veel geld nodig. Kinderhulp hoopt daarom op uw gift tijdens de collecteweek van 22 tot en met 28 april. Elk jaar gaan er bijna 25.000 collectanten op pad, dus grote kans dat ze ook bij u langskomen. Met uw gift steunt u niet alleen Kinderhulp, maar draagt u bij aan een mooiere samenleving waarin iedereen kan meedoen en meetelt.

Meer info: www.kinderhulp.nl

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM