Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kinderen uit de gemeente Bedum maken kennis met Benin
Gepubliceerd op vrijdag 04 november 2016

Benin? Daar hadden de kinderen van de Togtemaarschool in Bedum eigenlijk nog nooit van gehoord. Behalve Robyn uit groep 1, want haar vader is daar geboren.

Kinderen uit de gemeente Bedum maken kennis met Benin

Op een heel aansprekende manier heeft hij, Wahabou Alidou, de kinderen uit de groepen 3, 4 en 5  kennis laten maken met het land Benin en hoe mensen daar leven. Dat zorgde voor veel verbazing en enthousiasme bij de kinderen.  Want hoe grappig is het als je leert dat koeien daar boven op auto’s worden vervoerd! En dat je in Benin gerust met 5 personen op een brommer rond mag rijden? En dat er geen winkels zijn waar je kleding kunt kopen, maar dat je met een lap stof naar een kleermaker gaat op de markt?

Kinderen uit de gemeente Bedum maken kennis met Benin

Het doel van het bezoek is om de kinderen uit de gemeente Bedum kennis te laten maken met mensen uit andere landen en culturen.

Vanuit de organisatie Colourful Bedum wordt contact gelegd met de basisscholen in Bedum, omdat elkaar beter leren kennen de basis kan zijn voor begrip. Meer begrip kan zorgen voor meer verbinding en op die manier kunnen we samen van Bedum een nog gezelliger gemeente te maken.

Kinderen uit de gemeente Bedum maken kennis met Benin

De bovenbouw van de Togtemaarschool zal nog worden bezocht door Wahabou. De eerste contacten met de andere basisscholen in de gemeente Bedum zijn al gelegd.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM