Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Kadootje Opmaat zoekt vrijwilligers
Gepubliceerd op vrijdag 09 maart 2018

Kadootje Opmaat zoekt vrijwilligers. Kadootje Opmaat is de winkel van ’s Heeren Loo.

Al een aantal jaren wordt “het gezelligste” winkeltje uit de Grotestaart in Bedum op de zaterdag gerund door een groepje gezellige en vooral fanatieke vrijwilligers. Kadootje Opmaat is de winkel van ’s Heeren Loo en er worden producten verkocht die voor een groot deel gemaakt zijn door mensen met een verstandelijke beperking.

Samen met een aantal cliënten zorgen de vrijwilligers ervoor dat klanten hier ook op de zaterdag terecht komen. De winkel is op zaterdag open van 11.00 tot 16.00 uur. Vrijwilligers werken in een rooster en geven zelf aan hoe vaak ze worden ingezet. Je werkt altijd samen met een andere vrijwilliger.

Door het vertrek van een aantal vrijwilligers ( Hebben een andere baan gekregen) is het team van vrijwilligers op zoek naar extra handen. Gezellige dames en heren die het leuk vinden om af en toe op een zaterdag in ons winkeltje te komen staan.

Belangstelling of meer informatie nodig? Bel dan met Jannes Klaassen 06-52376846 of stuur een mailtje:  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM