Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Groninger Bodem Beweging verwelkomt 4000e lid op Noorderzon
Gepubliceerd op dinsdag 20 augustus 2019

Vandaag heeft de grootste belangenvereniging van gasgedupeerden van Groningen - de Groninger Bodem Beweging (GBB) – het indrukwekkende ledenaantal van 4.000 bereikt. Het ledental behelst voornamelijk gezinnen dus de aanhang bestaat uit ca. 10.000 mensen. De GBB is blij met ieder persoon dat het goede doel steunt met zijn of haar lidmaatschap. De dankbaarheid wordt geïllustreerd door het 4000e lid te verrassen met een bloemetje.

Groninger Bodem Beweging verwelkomt 4000e lid op Noorderzon 

Meneer Verdam uit Groningen (zie foto) mocht de bloemen in ontvangst nemen. Hij werd lid met de volgende reden: “Het is belangrijk om de GBB te ondersteunen. Vooral omdat de overheid de getroffene zo in de kou laat staan, dan kan je het lidmaatschap voor dit geringe bedrag niet laten lopen.”

De GBB staat met haar ‘Bevingsbeleving’ op Noorderzon om aandacht te vestigen op de onzichtbare schade: de mentale toestand waar Groningers zich in bevinden. Die toestand wordt veroorzaakt omdat mensen geen grip op de situatie hebben en doordat er geen eindpunt in zicht is. Het maakt machteloos en soms ook ziek. Zo ziek dat er zelfs PTTS kan ontstaan. De gevolgen van de voortdurende gaswinning zijn desastreus voor Groningers.

Klik hier voor de website van de Groninger Bodem Beweging

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM