Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
OLIEBOLLENKRAAM Versplein Bedum
Gemeentenieuws november 2020 - Gemeente Het Hogeland
Gepubliceerd op maandag 16 november 2020

Gemeentenieuws 11 november 2020 - Gemeente Het Hogeland

Word stembureaulid bij de verkiezingen in 2021

Op woensdag 17 maart 2021 zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Nederlanders kiezen dan hun volksvertegenwoordigers. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die op deze dag willen helpen op één van de 42 stembureaus in Het Hogeland. Iets voor u? Meer informatie leest u op hethogeland.nl/vacatures . Daar kun u zich tot 1 december 2020 aanmelden met het online aanmeldformulier.

Straatlantaarn kapot? Meld het via de gemeente!

Is een straatlantaarn kapot? Wij horen het graag van u. We weten dan direct dat de lantaarn kapot is. U meldt de storing via hethogeland.nl/melden . Ook kunt u bellen met de gemeente via 088 - 345 88 88. Vergeet u niet het lichtmastnummer te vermelden? Dit vindt u op de straatlantaarn of op het kaartje van het digitale meldingsformulier. De melding wordt regelrecht doorgestuurd naar de aannemer. De aannemer gaat met uw melding aan de slag.

Aardbevingsschade van invloed op WOZ-waarde

Heeft u onroerend goed, zoals een koopwoning of bedrijfspand en heeft u aardbevingsschade? Dan kan het schadebedrag verrekend worden bij het bepalen van de WOZ-waarde van uw woning of bedrijf. U betaalt daardoor minder onroerendezaakbelasting in 2021. Vanaf 17 november 2020 kunt u uw aardbevingsschade melden bij de gemeente. Het gaat om schade aan woningen en andere gebouwen die op 1 januari 2021 nog niet hersteld is. U ontvangt van ons een brief met informatie over de regeling en een persoonlijke toegangscode. Met die code kunt u de schade melden via hethogeland.nl/schaderapport . Heeft u geen internet? Bel dan tijdens kantooruren met Team Belastingen via telefoonnummer 088 - 345 88 88. Als u voor 1 januari 2021 uw schade meldt, dan verwerken we deze voordat u de aanslag gemeentelijke belastingen van 2021 ontvangt.

KOP OP 'T HOGELAND | Thematafels en Corona

We gaan met u in gesprek over hoe onze Hogelandster wereld er straks uitziet. Dat doen we via thematafels. Want, dankzij een bijdrage van Nationaal Programma Groningen kunnen we extra investeren in goed wonen, werken en recreëren. Het lokaal programmaplan ‘De kop op ‘t Hogeland’ beschrijft waarin we extra willen investeren voor toekomstige welvaart.

We hadden in november graag met u aan een thematafel willen praten over onze toekomstige welvaart. Daarvoor willen we graag echt bij elkaar komen, omdat dit onderwerp te belangrijk is om via een digitale sessie te bespreken. Vanwege de verzwaarde coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk. Omdat het er niet naar uitziet dat we voor eind november bij elkaar kunnen komen, hebben we besloten de thematafels te verplaatsen naar begin 2021. Wij hopen dat we tegen die tijd weer in één ruimte mogen samenkomen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Zie onze website hethogeland.nl/kopophethogeland of mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Vrijwilligerswerk in Het Hogeland onder de aandacht in digitale scheurkalender

Het jaar 2021 is uitgeroepen tot het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Daarmee wordt het Nederlandse vrijwilligerswerk gevierd, gewaardeerd en onder de aandacht gebracht. Het steunpunt vrijwilligerswerk in de gemeente Het Hogeland sluit hierbij aan door een digitale scheurkalender te maken. Op deze kalender zetten we elke dag een andere vrijwilliger of organisatie die werkt met vrijwilligers in het zonnetje. Inwoners die vrijwilligerswerk, vrijwilligersorganisaties of vrijwilligers in Het Hogeland onder de aandacht willen brengen kunnen aanmeldingen voor de kalender insturen via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , via telefoonnummer 0595 - 433245 (Werk op Maat) en 06 - 83 59 70 72 (steunpunt vrijwilligerswerk).

Mee(r)doen | Deel betaald eigen risico zorgverzekering terugkrijgen

Heeft u een laag inkomen en drie jaar achter elkaar uw eigen risico helemaal betaald? Met de Tegemoetkoming eigen risico zorgverzekering betalen we vanaf het derde jaar met u mee. Het derde jaar krijgt u dus achteraf terug. U kunt van ons 265 euro krijgen. Kijk voor meer informatie op hethogeland.nl/meerdoen .

 

 

Gerelateerde artikelen

Mijnkadowinkel.nl
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter