Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Gemeente draagt beheer rotondes over
Gepubliceerd op donderdag 09 februari 2017

Het beheer en onderhoud van drie rotondes in de gemeente Bedum gaan over naar plaatselijke bedrijven. Die bedrijven hebben aangegeven de rotondes te willen ‘adopteren’. Het beheer en onderhoud van de rotonde in de Groningerweg bij Zuidwolde gaat over naar het Tuincentrum Eldorado in dat dorp; de twee rotondes in Bedum komen in beheer bij Groenvoorziening A.J. Van der Werf in Bedum. Dat laatste bedrijf heeft ook andere bedrijven uit Bedum ingeschakeld.

Gemeente draagt beheer rotondes over Gemeente draagt beheer rotondes over

De gemeente Bedum ziet in het ‘adoptieplan’ mogelijkheden om te bezuinigen op het groenbudget. Het groenbudget van de gemeente staat al enige jaren onder druk. Ook worden de entrees van Bedum en Zuidwolde hiermee verfraaid. Het uitbesteden van het beheer van rotondes gebeurt in meer Nederlandse gemeenten.

De bedrijven die een rotonde adopteren en hierin investeren, kunnen die  gebruiken voor bescheiden reclame-uitingen. Groenvoorziening A.J. Van der Werf gaat de twee rotondes in de Waldadrift in Bedum onderhouden. Het bedrijf heeft overeenkomsten gesloten met andere bedrijven die op de rotondes kunnen adverteren. Het gaat om Abiant uitzendgroep, ODN Oil, bakkerij Klaes Hoekstra, Administratiekantoor Woldendorp, Autobedrijf Velting, Van Bruggen bestratingen en Bike Store Kuiper. De overeenkomst loopt vijf jaar.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM