Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Gemeente Het Hogeland waardeert mantelzorgers
Gepubliceerd op maandag 21 oktober 2019

Gemeente Het Hogeland waardeert mantelzorgers

Mantelzorgers in de gemeente Het Hogeland kunnen ook dit jaar, als blijk van waardering, een VVV-cadeaukaart ter waarde van € 50,- ontvangen.

Een mantelzorger is iemand die langere tijd, onbetaald en vaak intensief voor een naaste zorgt. Bijvoorbeeld vanwege een chronische ziekte, een lichamelijke of verstandelijke beperking, psychische aandoeningen, verslaving of beperkingen  vanwege de leeftijd. Oók kinderen en jongeren die iemand verzorgen zijn mantelzorger.
De zorg kan bestaan uit het ondersteunen bij dagelijkse praktische zaken zoals de boodschappen doen, het eten bereiden, iemand begeleiden of helpen bij de administratie. Maar ook uit helpen bij het aankleden, de persoonlijke verzorging, medische handelingen of aanwezig zijn omdat iemand niet alleen kan blijven.

Aanvragen cadeaukaart

Mantelzorgers of mensen die hulp krijgen van een mantelzorger en die in Het Hogeland wonen, vragen de cheque aan bij het Steunpunt Mantelzorg Hogeland. Het Steunpunt is onderdeel van de welzijnsorganisatie Mensenwerk Hogeland.

Alle mantelzorgers die geregistreerd staan bij het Steunpunt Mantelzorg Hogeland ontvangen de cadeaukaart automatisch rond de Dag van de Mantelzorg op 10 november.
Mantelzorgers die nog niet geregistreerd zijn of dit niet zeker weten, kunnen zich tot uiterlijk 16 november 2019 aanmelden voor de waarde(rings)cheque.

Aanmelden voor de cheque kan op twee manieren

  • www.mensenwerkhogeland.nl. Het aanvraagformulier kan digitaal worden teruggestuurd. 
  • Het Steunpunt Mantelzorg Hogeland,  telefoonnummer: 0595 745 090 (ma t/m do 9.00 tot 17.00 uur),  e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .
    Vermeld naam, adres en telefoonnummer
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM