Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
OLIEBOLLENKRAAM Versplein Bedum
Gemeente Het Hogeland op online-Promotiedagen
Gepubliceerd op zondag 08 november 2020

Gemeente Het Hogeland op online-Promotiedagen

Het Hogeland is dit jaar weer aanwezig op de Promotiedagen op dinsdag 10 november. Het event is dit jaar volledig online. 

Naast een online stand organiseert gemeente Het Hogeland dit jaar ook een talkshow over duurzaamheid. Over dit thema praat Maartje de Jonge met een aantal ondernemers, die zich dagelijks bezig houden met dit vraagstuk. Aan tafel schuiven onder meer Dianne van Essen van The Great Plastic Bake Off en Han Paul van Westing van Mobi aan. Wat verstaan zij onder duurzaamheid en hoe wordt dit thema in zijn totaliteit meegenomen in hun ondernemingen?

Kruisbestuiving

Wethouder Kristel Rutgers over Hogelandster ondernemers en duurzaamheid: “Ondernemers hebben oog én hart voor de toekomst. Ze kijken verder dan de dag van vandaag. Ik heb bijvoorbeeld veel enthousiasme geproefd tijdens het ‘koploperproject’ dat we onlangs hebben afgerond. Daarin ‘kruisbestuifden’ ondernemers elkaar met ideeën over duurzaamheid. Dat leverde verrassende resultaten op. Resultaten die bijdragen aan duurzaamheid. We dragen als gemeente graag bij aan duurzame initiatieven. Zo hebben we voor alle ondernemers een ‘milieubarometer’ beschikbaar. Die kunnen ze een jaar lang gratis gebruiken. De barometer verschaft inzicht in de milieuprestaties van het bedrijf. En geeft tips waar verbeteringen kunnen worden aangebracht. Op die manier dragen gemeente en ondernemers bij aan een duurzame toekomst voor Het Hogeland.”

Parels in Het Hogeland

Daarnaast bevinden zich in gemeente het Hogeland vele pareltjes, waaronder het dorp Winsum dat uitgeroepen is tot het mooiste dorp van Nederland. Robbert van Barneveld vertelt wat Winsum zo uniek maakt en hoe restaurant ‘De Jongens uit de buurt’ deze titel voor de bezoeker kan gebruiken.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter