Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedum stelt geen vuurwerkverbod in
Gepubliceerd op zondag 30 november 2014

Gemeente Bedum stelt geen vuurwerkverbod in

In tenminste negentien Nederlandse gemeenten wordt rondom de jaarwisseling een vuurwerkverbod ingesteld. Afsteken van vuurwerk wordt in bepaalde gebieden in die gemeenten strafbaar. Het verbod geldt voornamelijk rondom winkelcentra, verzorgingshuizen, schoolpleinen, monumentale panden en locaties waar veel dieren verblijven. Steeds meer gemeenten zijn de vuurwerkoverlast zat en komen op voor hun inwoners. Oud en Nieuw is al lang geen feest meer voor iedereen.

Ook in de gemeente Bedum neemt de overlast van illegale knalvuurwerk toe. Het illegale vuurwerk dat jaarlijks een hoop ellende veroorzaakt, wordt ook elk jaar zwaarder. De politie komt zelfs knalvuurwerk tegen met daarin 300 gram flitspoeder. Daarmee kan je een auto opblazen. Steeds meer mensen zijn dan ook terecht bang en durven de dagen rond de jaarwisseling niet naar buiten. Ook voor dieren geeft het afsteken van vuurwerk veel angst en stress. Ondanks de toename van overlast stelt de gemeente Bedum geen vuurwerkverbod in.

We kunnen er met elkaar voor zorgen dat we ook in de toekomst vuurwerk mogen blijven afsteken. Houd je aan de regels en steek alleen legale vuurwerk af. Doe je dit ook nog op de toegestane tijden dat vuurwerk afgestoken mag worden dan kunnen we in de toekomst met elkaar van vuurwerk blijven genieten. Oud en Nieuw hoort een feest voor iedereen te zijn.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM