Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
banner-benu-apotheek-bedum.png
Feestelijk korpsavond in Bedum
Gepubliceerd op maandag 23 oktober 2017

Zaterdagavond 14 oktober stond de jaarlijkse korpsavond van de blusgroep in Bedum op het programma. Het werd een gezellige avond waarbij zowel teruggekeken werd naar het afgelopen jaar, als ook vooruitgeblikt naar de toekomst.  

Feestelijk korpsavond in Bedum - zaterdagavond 14 oktober 2017 

Terugkijken op afgelopen jaar
 Burgemeester Erica van Lente keek samen met de collega’s terug op het afgelopen jaar. De burgemeester bedankte de collega’s voor hun inzet en hun bijdrage aan de brandweerzorg in de gemeente Bedum. Ze gaf aan veel bewondering te hebben voor de staat van paraatheid waarin de brandweercollega’s constant verkeren. Hierbij werden ook de partners en gezinnen van de collega’s niet vergeten.  

Hierna nam clustercommandant Robert de Wit het woord en hij stond stil bij de ontwikkelingen die de komende tijd op ons afkomen zoals een nieuwe tankautospuit. Ook hij bedankte de collega’s voor hun inzet het afgelopen jaar. 

Jubileum, afscheid en diplomering
 De ploegchef van Bedum, Chris Bulder, riep vervolgens collega Wiebe Dijkstra naar voren, die zijn 25 jarig jubileum vierde. De hierbij behorende onderscheiding werd door de burgemeester opgespeld. Er was helaas ook een afscheid. Richard Meijer nam na 15 jaar brandweerdienst afscheid van de ploeg. Er werd kort stilgestaan bij zijn carrière door Robert de Wit.  Daarna werden de diverse diploma’s die behaald zijn, door Robert aan de collega’s uitgereikt. 

Tenslotte maakte ploegchef Chris Bulder bekend na 30 jaar bij de brandweer per januari 2018 te stoppen om andere activiteiten te gaan ondernemen.  

Na het officiële gedeelte begon de band te spelen en maakte de avond zo mogelijk nog feestelijker. 

Al met al dus een gezellige avond.  

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM