Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Feest voor 20-jarig bestaan ’s Heeren Loo Opmaat
Gepubliceerd op woensdag 07 juni 2017

Feest voor 20-jarig bestaan ’s Heeren Loo Opmaat

Op vrijdag 9 juni organiseert ’s Heeren Loo Opmaat een feest voor haar 20-jarig bestaan voor cliënten, ouders/verwanten, vrijwilligers en medewerkers. Het feest vindt plaats op ’t Palet, een dagbestedingslocatie van ’s Heeren Loo in Zuidwolde.

Van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn er veel leuke activiteiten en treedt Burdy op. Ook laten de dagbestedinggroepen van 't Palet zien wat voor moois zij maken. Tijdens het feest is er een draaimolen waarin ook rolstoelgebruikende mensen een ritje kunnen maken. Bezoekers kunnen op de foto met een Amerikaanse brandweerauto, een smoothie bij elkaar fietsen, spelletjes doen, tutten bij de mooimaaktafel en een ritje met de huifkar maken. Er wordt gezorgd voor lekker eten en drinken. Speciaal voor dit feest worden hapjes uit Bangladesh gemaakt, ook voor de cliënten met een ernstig meervoudige beperking. In de week voorafgaand aan het feest staat voor hen ook een snoezelbus in Bedum, zodat alle cliënten ongeacht de mate van beperking het feest kunnen meevieren.

’s Heeren Loo
 ‘s Heeren Loo ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud helpen wij een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. De cliënt maakt eigen keuzes en wij ondersteunen hem hierbij. Het gaat om de cliënt; om wie hij is en om wat hij kan en wil. Samen, ontwikkeling, betrokken en passie zijn de waarden die ons werk richting geven. www.sheerenloo.nl

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM