Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Feest voor 20-jarig bestaan ’s Heeren Loo Opmaat
Gepubliceerd op dinsdag 13 juni 2017

’s Heeren Loo Opmaat vierde afgelopen vrijdag feest voor haar 20-jarig bestaan met cliënten, verwanten, vrijwilligers en medewerkers. ’t Palet, een dagbestedingslocatie van ’s Heeren Loo in Zuidwolde, was het decor voor een gezellige middag.

Feest voor 20-jarig bestaan ’s Heeren Loo Opmaat 

Bezoekers gingen op de foto met een Amerikaanse brandweerauto, fietsten smoothies bij elkaar en konden tutten bij de mooimaaktafel. In de huifkar en draaimolen konden ook mensen in een rolstoel een ritje maken. Vooral de optredens van zanger Burdy vielen in de smaak. Er werd dan ook volop meegezongen en gedanst.

Ook lieten de dagbestedinggroepen van 't Palet zien wat voor moois zij maken. En speciaal voor dit feest maakten een medewerker en haar man hapjes uit Bangladesh, die ook door de cliënten met een ernstig meervoudige beperking geproefd konden worden. Een ware smaaksensatie. In de week voorafgaand aan het feest stond voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking ook een snoezelbus in Bedum, zodat alle cliënten ongeacht de mate van beperking het feest konden meevieren.

’s Heeren Loo
 ‘s Heeren Loo ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud helpen wij een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. De cliënt maakt eigen keuzes en wij ondersteunen hem hierbij. Het gaat om de cliënt; om wie hij is en om wat hij kan en wil. Samen, ontwikkeling, betrokken en passie zijn de waarden die ons werk richting geven. http://www.sheerenloo.nl/

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM