Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Erge stankoverlast in Bedum
Gepubliceerd op zaterdag 12 mei 2018

Gisteravond en vandaag komen er tientallen meldingen binnen van mensen die ernstige stankoverlast ervaren in Bedum. Behalve de stankoverlast melden mensen ook dat ze last krijgen van hun luchtwegen en hoofdpijn. Mensen zijn gedwongen om deuren en ramen gesloten te houden, terwijl het prachtig tuinweer is. De stank lijkt afkomstig van een boer die zijn mest heeft uitgereden.

Erge stankoverlast in Bedum - 12 mei 2018

Adressen gezondheid en milieu

Heb je last van stank, krijg je veel reclamedrukwerk in de brievenbus of zit je in de herrie van laag overkomende vliegtuigen? Onderneem actie!

Heb je last van de open haard van je buurman, maar weet je niet wat daaraan te doen? Wil je een klacht indienen wegens lawaai van vluchtverkeer of wegens stankoverlast van een naburig bedrijf? Of wil je gewoon meer informatie over hoe het is gesteld met de kwaliteit van je leefomgeving? Dat kan!

Hieronder staat een aantal meldpunten waar consumenten terecht kunnen voor het melden van verschillende vormen van overlast en andere websites met informatie over je leefomgeving.

Atlas Leefomgeving

De Atlas Leefomgeving geeft informatie over luchtvervuiling, bodemvervuiling en geluid in jouw omgeving.

Milieuklachten

Voor alle milieuklachten kun je terecht op Milieuklachten. Deze website verwijst de ingediende klacht automatisch naar de juiste overheidsinstantie. Uitzondering vormen klachten over ongedierte, huishoudelijk afval, houtkachels, burengerucht, hondenpoep en riolering. Voor die klachten moet je bij de gemeente zijn.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM