Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Eerste paal tien woningen Meerkoet Bedum de grond in
Gepubliceerd op woensdag 12 juli 2017

Woensdagmorgen heeft wethouder Jan-Willem van de Kolk de eerste paal geslagen voor tien halfvrijstaande woningen aan de Meerkoet in plan Ter Laan 4 in Bedum. De woningen worden gebouwd door Kenders Bouw uit Bedum.

Bij het slaan van de eerste paal waren de toekomstige bewoners aanwezig. Die zetten de gelegenheid luister bij door confetti-kanonnen af te schieten. Voor Van de Kolk was dat het startsein om de heimachine in werking te stellen.

Eerste paal tien woningen Meerkoet Bedum de grond in - plan Ter Laan 4
De toekomstige bewoners geven een kleurrijk startschot voor Jan-Willem van de Kolk

Na afloop van de officiële handeling feliciteerde Jan-Willem van de Kolk de kopers. “Jullie hebben voor Bedum gekozen. Een dorp op fietsafstand van de stad Groningen. En met een karakter dat onvergelijkbaar is met dat van stadswijken als Beijum en Lewenborg. Het dorp is rijk aan voorzieningen. En de bewoners zijn betrokken met elkaar. Er gebeurt hier van alles.”

De wethouder complimenteerde Kenders Bouw. Het bedrijf heeft verschillende projecten op diverse locaties in Bedum op stapel staan. “Kenders tref je overal in Bedum aan. Het bedrijf steekt nadrukkelijk de nek uit. Dat getuigt van lef.”

De woningen aan Meerkoet verkochten bijzonder snel: ze waren in minder dan twee maanden uitverkocht. De nieuwbouw in Bedum trekt flink aan. Ook voor andere projecten in het plan Ter Laan bestaat goede belangstelling. 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM