Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Dion Bouwes en Dennis Krottje in de hitlijsten
Gepubliceerd op zondag 28 januari 2018

Dion Bouwes en Dennis Krottje in de hitlijsten

Het gaat voortvarend met singer-songwriter Dion Bouwes en gitarist Dennis Krottje. Na het behalen van de titel winnaar van het Grunneger Laidjesfestival 2017 zijn Dion en Dennis op menig festival/podium te bewonderen geweest.

De singles “Duuster” en “De moat is vol”, worden heel goed ontvangen. ‘De moat is vol’ staat inmiddels al wekenlang in de top 3 van de Grunneger hitlijst (Noord 9 van RTV Noord) en… daar blijft het niet bij!
De mannen spelen naast dit Gronings avontuur al jaren samen met bassist Peter van der Struik en drummer Matthijs Vogt in rockband Cutting Grass. De band zit momenteel ook flink in de lift. Na een optreden op Eurosonic kortgeleden is de opmars van hun nieuwste single in de onafhankelijke hitlijst ook begonnen.
Deze week bleek hun single “I Belong to You” van de nieuwe EP ‘Transmit & Endure’ de nummer 1 notering te hebben gekregen in de Indiechart van radiostation IndieXL.

IndieXL heeft met de Indiechart een hitlijst gemaakt dat de beste songs van eigen bodem laat zien. Cutting Grass staat daar nu tussen diverse grote Nederlandse bands en is uiteraard super trots!

Dit jaar doet CG mee aan de PopGroningen Talent Award en is 9 februari te bewonderen in Carambole in Winschoten.

Dion en Dennis zijn o.a. 11 februari te zien in Andledon in Den Andel, waar ze dit keer voor het eerst een aantal nummers spelen met bassist Peter van der Struik (ook Cutting Grass) en drummer Robert van Dijken (o.a. Sign of Leo). Daarnaast is mondharmonica speler Marco Veldman gastmuzikant.

Om helemaal op de hoogte te zijn van beide acts bekijk de websites:
www.dionbouwes.nl en www.cuttinggrass.nl 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM