Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Deel stremming Waldadrift Bedum wordt opgeheven
Gepubliceerd op donderdag 09 augustus 2018

Deel stremming Waldadrift Bedum wordt opgeheven

Komende vrijdag, 10 augustus, wordt een deel van de Waldadrift in Bedum weer opengesteld voor het verkeer.  Het gaat om het deel van de weg tussen de rotonde in de Groningerweg en de Schoolstraat.  Dat gaat naar verwachting aan het eind van vrijdagmiddag weer open.

De Waldadrift wordt opnieuw ingericht. Ook de riolering wordt vervangen en de groenvoorziening langs de belangrijke ontsluitingsweg wordt vernieuwd. De plannen zijn tot stand gekomen in nauwe samenspraak met de bewoners.

Met het werk werd begin juli een begin gemaakt. Door het gunstige weer en een strakke planning van de aannemer kan de stremming het weggedeelte tussen de rotonde en de Schoolstraat worden opgeheven. De stremming tussen de Schoolstraat en de Ommelanderdrift blijft voorlopig gehandhaafd. Het werk aan de Waldadrift moet voor de jaarwisseling klaar zijn.

Lijn 61 van QBuzz reed tijdens de stremming een alternatieve route door Bedum. Na opheffing van de stremming rijdt de bus weer via de Waldadrift, de Schoolstraat, de Molenweg, de Stationsweg en de Wilhelminalaan door Bedum. De tijdelijke halte op Boterdiep Oz komt dan te vervallen.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM