Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
OLIEBOLLENKRAAM Versplein Bedum
Dank aan de zorg namens Mariette de Visser wethouder in Het Hogeland
Gepubliceerd op maandag 06 april 2020

Dank aan de zorg namens Mariette de Visser wethouder in Het Hogeland

Beste inwoners van Het Hogeland en in het bijzonder de inwoners die werken in de zorg. Ik ben Mariette de Visser, wethouder in Het Hogeland. Ik wil al die fantastische mensen die nu in de zorg werken bedanken. Wat leveren jullie geweldig werk. Dat deden jullie altijd al maar in deze tijd wordt er zoveel meer van jullie gevraagd. En jullie staan er! Geweldig bedankt!

Weet dat wij met alle zorgorganisaties in Het Hogeland contact hebben. Want wij hebben hart voor de zorg en wanneer wij daarvoor iets kunnen betekenen, zorgen wij daar voor.

Zo hebben we bijvoorbeeld afgesproken dat we alle zorgorganisaties waar wij een contract mee hebben, doorbetalen, ook wanneer nu de zorg niet geleverd kan worden. En de zorg wordt flexibel. Zo kan een huishoudelijke hulp nu ook boodschappen doen. Zo doen we wat nodig is.

 

 

Ook werken we samen met zorginstellingen aan een corona thuisteam. Een team  van verpleegkundigen dat mensen verzorgt die uit het ziekenhuis komen. We zijn er nog niet, maar werken er hard aan.

Ik wil ook Mensenwerk Hogeland en Werk op Maat bedanken. Mensen die samen met vrijwilligers inwoners met elkaar in contact brengen. En dat is juist nu zo waardevol. Belt u dus naar Veur Mekoar als u wat extra hulp nodig heeft.  

En wie die door het coronavirus nu lang alleen thuis is en graag contact wil met andere mensen: bekijk eens ons digitale platform de Stamtafel. Daar kunt u via  internet andere mensen ontmoeten. Maakt u er gebruik van, want u hoeft nu niet alleen te zijn. U vindt de stamtafel op de website: www.hethogeland.nl/stamtafel.

Beste mensen, ik wens u het allerbeste toe. Let een beetje op uzelf, maar vooral ook op de mensen om u heen.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter