Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Colourful Het Hogeland maakt kans op Appeltje van Oranje 2019
Gepubliceerd op donderdag 10 januari 2019

Colourful Het Hogeland maakt kans op Appeltje van Oranje 2019

Stemmen kan tot en met 16 januari 23.59 uur via  stem.oranjefonds.nl/colourful

Het thema van de Appeltjes van Oranje is dit jaar De kracht van samen; Vrijwilligers doen mee(r)!. Dat betekent dat alle kanshebbers op een buitengewone manier vrijwilligers mobiliseren en enthousiast houden om zo anderen te helpen. Dankzij deze projecten kijken mensen naar elkaar om, en hoeft niemand er alleen voor te staan in Nederland. Dat is al een bijzondere prestatie op zich, maar er zijn slechts drie Appeltjes van Oranje te vergeven. Het aantal stemmen dat de kanshebbers krijgt bepaalt mede wie er doordringen naar de laatste tien nominatieplaatsen. Hieruit worden door een jury uiteindelijk de drie winnaars gekozen.

 

 

Colourful Het Hogeland
Bij Colourful Het Hogeland is iedereen met buitenlandse ‘roots’ van harte welkom (zie bijlage).  Iedereen kan zijn  trots, talent en cultuur laten zien, zodat we van elkaar kunnen leren. Wij willen dat iedereen zich thuis voelt. Zorgen voor ontmoetingen, verhalen en aandacht voor elkaar. Zo krijg je begrip voor elkaar en wordt de wereld waarin we samen leven een stukje mooier. Want samen zijn we Het Hogeland.

Quote:  “Bijzonder dat ik hier nog maar net woon en het gevoel heb dat ik hier al zo ingeburgerd ben en overal inrol. Voel me helemaal thuis in Bedum en denk dat wij samen nog mooie dingen kunnen doen in de toekomst.”

Marian Steenge, nieuwe inwoonster van Het Hogeland die gelijk vrijwilliger werd

Koningin Máxima
De prijzen worden in mei 2019 uitgereikt door Koningin Máxima op Paleis Noordeinde. De drie winnaars ontvangen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro.

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.
 

Meer informatie vindt u op https://www.colourfulhethogeland.nl

Voor vragen of aanvullende informatie over Stichting Colourful Het Hogeland kunt u contact opnemen met
Jenny van der Werf
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
06-12206521

Voor meer informatie over de Appeltjes van Oranje en het Oranje Fonds kunt u contact opnemen met Nerina Vilchez, adviseur publiciteit Oranje Fonds, via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of 030-2339348.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM