Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Cadeaukaart € 12.50 Postcodeloterij
Gepubliceerd op maandag 04 november 2019

Cadeaukaart € 12.50 Postcodeloterij - Voedselbank het Hogeland

Deelnemers aan de Postcodeloterij hebben deze week allen een cadeaukaart ter waarde van € 12.50 ontvangen, die bij Albert Heijn kan worden ingeleverd in ruil voor een pakket vegetarische producten.

Een probleempje is wellicht dat er in uw directe omgeving geen AH-winkel is te vinden en u deze kaart daar niet kan inwisselen. Wanneer die winkel er echter wel is, dan moet u misschien veel kilometers maken om dat pakket op te halen.  De praktijk leert ons dat zo’n pakket veelal niet wordt opgehaald.  Zou u daarom de cadeaukaart willen afstaan aan de voedselbank in Winsum?

Maar wanneer u echter wel een AH-winkel in uw omgeving heeft en de kaart heel gemakkelijk kan inleveren, dan bent u misschien eveneens bereid de kaart aan Voedselbank het Hogeland in Winsum af te staan. Deze voedselbank steunt maandelijks zo’n 180 gezinnen in de gemeente het Hogeland met ondersteunende voedselpakketten en zal heel blij zijn met deze voedselpakketten. U kunt uw cadeaukaart sturen naar Voedselbank het Hogeland , Lombok 1, in 9951 SC  Winsum.

Vergeet u a.u.b. niet uw kaart, voorafgaand aan inzending, te activeren want anders is een dergelijke kaart niet geldig en kan er aan de AH-kassa niet mee worden betaald.

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter