Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
CDA partijvoorzitter Ruth Peetoom bezoekt nieuwe afdeling CDA Het Hogeland
Gepubliceerd op donderdag 22 februari 2018

CDA partijvoorzitter Ruth Peetoom bezoekt nieuwe afdeling CDA Het Hogeland

Landelijk CDA voorzitter Ruth Peetoom is vrijdag 23 februari te gast bij CDA Het Hogeland. Per 1 januari 2019 vormen de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond de nieuwe gemeente Het Hogeland. De CDA afdelingen van deze gemeenten zijn inmiddels al samengevoegd tot 1 nieuwe afdeling.

In de middag vindt een werkbezoek plaats aan de Twaalf Hoven. Daar laten Ruth Peetoom en de CDA fracties uit de BMWE gemeenten zich bijpraten over het unieke project “de Tirrel” , waar zorg, onderwijs, sport en vrije tijd samen komen op 1 locatie.

Ook wordt een bezoek gebracht aan het nabij gelegen bouwplan “Munster”. De nieuwe wijk, die plaats biedt aan 150 woningen, wordt duurzaam ontwikkeld. Wonen zonder gasaansluiting in een waterrijke en groene omgeving, dat kan straks aan de oostzijde van Winsum.

In de avond is er een openbare bijeenkomst, waar Ruth Peetoom in discussie gaat met de aanwezigen over plattelandsontwikkeling in relatie tot de naderende herindeling per 1 januari 2019 en de gevolgen voor de identiteit van de 4 afzonderlijke gemeenten. Maar uiteraard ook over de thema`s die ons samen binden; wat we voor onze inwoners kunnen betekenen. Iedereen is welkom de bijeenkomst te bezoeken en in debat te gaan met Ruth Peetoom.

De avond begint om 19.30 uur en vind plaats in de grote zaal van de “Twaalf Hoven” , Meeden 1, 9951 HZ in Winsum

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM