Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Burgemeester Henk Jan Bolding spreekt Hogelandsters toe
Gepubliceerd op vrijdag 20 maart 2020

Burgemeester Henk Jan Bolding spreekt Hogelandsters toe 

Beste Hogelandsters,

Ons dagelijks ritme is veranderd sinds het kabinet afgelopen zondag aankondigde dat de scholen en horecagelegenheden tot 6 april gesloten blijven. Dat vraagt improvisatie en veerkracht van ons allemaal. En vooral van degenen die op hun werk worden verwacht in de beroepsgroepen waar juist nu de aanwezigheid zo gewenst is. Zoals in de zorg, het vervoer en transport, de hulpverlening, de bevoorrading van winkels en gemeentelijke dienstverlening.

Laten we elkaar hierin steunen, als dank voor de inzet van iedereen. Het is belangrijk de komende periode de juiste keuzes te maken. Want onze gezondheid gaat boven alles. Dat kunnen wij, Hogelandsters. Omdat we nuchter zijn en mensen zijn van de schouders er onder. Ik wil u daar succes en sterkte bij wensen.

Wij als college doen ons uiterste best om de zaken zo goed mogelijk te regelen. We volgen de adviezen van het Rijk en het RIVM per dag en soms per uur. We gaan niet in op geruchten, omdat kalmte en vertrouwen juist nu nodig zijn. Vertrouwen bijvoorbeeld, dat supermarkten echt voldoende voorraden hebben. Vertrouwen dat we de juiste keuzes maken om de uitbreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ik wens u dat ook, kalmte en vertrouwen. Laten we zorgzaam blijven. Een boodschap doen voor een buur of vriend die dat zelf niet meer kan. Een telefoontje of kaartje naar mensen die u nu niet kunt bezoeken. Dat zal goed doen.

Pas goed op uzelf, en de mensen in uw omgeving die dat nodig hebben.

Hartelijke groet namens het college van B&W,

Henk Jan Bolding, burgemeester van Het Hogeland

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter