Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Brug bij Gemeentehuis Bedum in de problemen
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2019
Tijdens de extreem warme dagen de afgelopen weken waren enkele bruggen over het Boterdiep tijdelijk gesloten. Ook de gemeentelijke brug over het Boterdiep Molenweg - Schoolstraat heeft regelmatig kuren. In de afgelopen periode heeft de brug wel een uur open gestaan en kon het verkeer er geen gebruik van maken . De bus moest daarvoor ook via Boterdiep z.z. haar weg vervolgen.
 
Brug bij Gemeentehuis Bedum in de problemen
 
Hoewel er al lange tijd rond de brug magneetvissers aan het zoeken zijn naar bruikbare spullen.. , zijn er nu borden geplaatst met het opschrift :  verboden te magneetvissen. Het vermoeden bestaat dat de bekabeling door het vele gebruik van magneetvissen en de haken die gebruikt werden er een beschadiging is opgetreden.
 
Brug bij Gemeentehuis Bedum in de problemen 
 
Sinds kort is er een noodbekabeling aangelegd , maar helaas in de afgelopen dagen moest een recreatieboot een nacht overblijven , want de brug wilde niet open!  Deze toeristen uit Gouda vonden het niet erg om een nachtje in Bedum door te brengen. Ze waren reeds vanaf mei aan het varen in de Nederlandse wateren. Ze vervolgden hun boottocht richting Uithuizen en daarna richting Friesland. "Groningen is echt mooi varen..."was hun reactie.
 
Brug bij Gemeentehuis Bedum in de problemen 
 
Brug bij Gemeentehuis Bedum in de problemen  
 
Na de bouwvak zal er verder worden gewerkt aan een storingvrije brug. Dan moet ook blijken of er een andere beschadiging is ontstaan.
Het is in ieders geval met een nieuw verbodsbord wel uniek !
 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM