Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Brief van de VVV Het Hogeland - Bedum
Gepubliceerd op donderdag 05 november 2020

Goedendag,

De afgelopen weken hebben wij de berichten over de coronamaatregelen en –adviezen natuurlijk op de voet gevolgd. En afgelopen dindagavond 3 november zijn , door de oplopende CORONA , weer nieuwe aangescherpte maatregelen van kracht met ingang van 4 november 20.00 uur. Bijvoorbeeld van vier naar 2 personen  ‘samenscholing’. Dat betekend helaas dat we geen bezoek meer kunnen ontvangen!

In verband met deze nieuwe aangescherpte maatregel hebben wij helaas moeten besluiten om de komende 14 dagen te sluiten. Dat betekend dat we gesloten zijn tot en met 18 november. En hopelijk kunnen we u weer ontvangen op donderdag 19 november. 

We willen onze kwetsbare vrijwilligers niet bloot stellen aan de virus. Met excuses , maar het is niet anders. Hebt u in de tussentijd nog iets nodig uit onze VVV assortiment , bijvoorbeeld VVV cadeaukaarten, dan kunt u bellen met Henk van der Velde 06-25002120.

Sterkte voor iedereen en we hopen spoedig op betere tijden!  We zijn normaal open woensdag- , donderdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur.
 
Bestuur en vrijwilligers VVV Het Hogeland-Bedum.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter