Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Brassband Heman hoogste score op Concours Drachten
Gepubliceerd op maandag 19 november 2018

Zaterdag 17 november behaalde Brassband Heman de hoogste score van de dag op het bondsconcours in Drachten. De band behaalde de 1e Prijs voor het inspeelwerk en op de twee concourswerken gemiddeld 90,45 punten. Dit puntenaantal houdt in: 1e Prijs, Promotie en Onderscheiding!

Brassband Heman hoogste score op Concours Drachten
beker inspeelwerk

De juryrapporten waren, zoals het hoort, kritisch maar ook complimenterend met woorden als “Hartelijk bedankt voor de mooie muziek.”, “Genoten van een temperamentvolle uitvoering o.l.v. een zeer energieke dirigente.” en “Muzikaal feest”.

Heman kwam in de 4e divisie uit en had als inspeelwerk gekozen voor het koraal “Lord, thou are questioning”, als verplicht concourswerk “Beecher Variations” van Stephen Bulla en als vrije keuze concourswerk “Hispaniola” van Jan de Haan. Beide concourswerken zijn in het verleden verplichte werken geweest op de NBK (Nederlandse Brassband Kampioenschappen) in respectievelijk de vierde en derde divisie.

Brassband Heman hoogste score op Concours Drachten 
Brassband Heman op het concourspodium in Drachten

Wilt u Brassband Heman horen spelen? Op 23 december geven zij een Kerstconcert om 15.00 in de Ontmoetingskerk, Boterdiep WZ 50 in Zuidwolde. Toegang is gratis met chocolademelk en glühwein.

Meer informatie over de band kunt u vinden op www.brassbandheman.nl, op Facebook BrassbandHeman of Twitter BrassbandHeman

 

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM