Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bijna 6.500 Groningse kinderen gaan deze zomer Vakantielezen
Gepubliceerd op woensdag 27 juli 2016

Een record aantal van bijna 6.500 kinderen tussen de 6 en 8 jaar doet deze zomer mee aan het project Vakantielezen van Biblionet Groningen en het Groninger Forum. Nieuw dit jaar is het ZomerTOPboek dat alle deelnemers cadeau krijgen.

Bijna 6.500 Groningse kinderen gaan deze zomer Vakantielezen
Bibliotheek Loppersum

Foto gemaakt door Dick Pots, Biblionet Groningen. 

Bibliotheekbezoek
Vlak voor de zomervakantie bezoeken de groepen 3 en 4 van de basisschool de Bibliotheek voor het project Vakantielezen. Tijdens dit feestelijke bezoek kiezen kinderen boeken uit die ze in de vakantieperiode kunnen lezen.

Lezen tijdens de zomervakantie
Met het project Vakantielezen stimuleren de Groningse bibliotheken, samen met bassischolen en ouders, kinderen om tijdens de zomervakantie te blijven lezen. Daarmee blijft niet alleen het leesniveau op peil, maar ervaren kinderen ook dat lezen overal en altijd leuk is. Daarnaast krijgen alle kinderen die meedoen aan het Vakantielezen het ZomerTOPboek cadeau. Dit boek staat boordevol leestips, weetjes, moppen, raadsels en leuke dingen om te doen. 

De VakantieBieb-app
Naast al het leesvoer dat kinderen voor hun vakantie uitzoeken in de Bibliotheek, kunnen ze ook gebruik maken van de VakantieBiep-app. Tot en met 31 augustus kan iedereen – leden en niet-leden - deze speciale app gratis downloaden op een smartphone of tablet. Naast kinderboeken biedt de VakantieBieb-app ook een groot aantal e-books voor volwassenen. Ideaal om in de vakantie te lezen.

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM