Wielerronde van Bedum Walfridusvoettocht Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Ben jij een jonge mantelzorger? Doe dan mee aan de JMZ Game!
Gepubliceerd op zondag 17 mei 2020

Ben jij een jonge mantelzorger? Doe dan mee aan de JMZ Game!

Op vrijdag 22 mei a.s. om 19.00 uur wordt de JMZ Game georganiseerd. Speciaal voor jonge mantelzorgers.
In deze online game strijdt je tegen andere jonge mantelzorgers om natuurlijk die felbegeerde cadeaubon van €20,- te winnen.

Hoe doe je mee?

Stuur een appje naar Kimberley: 06 307 18 512
Je ontvangt dan een linkje waarmee je vrijdag via een videoverbinding allerlei leuke opdrachten uit moet voeren. Wie is de snelste?

Jonge Mantelzorger?

Ben je jonger dan 24 jaar en is er bij jou thuis iemand heel erg ziek, gehandicapt of een heeft diegene een psychische aandoening dan ben je een jonge mantelzorger. Waarschijnlijk ziet het leven er voor jou wel wat anders uit dan het leven van je leeftijdsgenootjes. Je moet misschien wat meer doen in huis, meer rekening houden met de situatie thuis, kan je niet zo makkelijk je vrienden ontvangen en hebben je ouders niet altijd tijd voor jou en moet je vaker je eigen boontjes doppen.

Maar liefst 1 op 5 de kinderen en jongeren is jonge mantelzorger en heeft bijvoorbeeld een autistisch broertje, een zusje met een lichamelijke handicap of een ouder die ernstig ziek, verslaafd of in de war is. Je bent dus niet alleen!

De jongerenwerkers van Mensenwerk Hogeland organiseren speciaal voor jou activiteiten en kunnen je in contact brengen met kinderen en jongeren die hetzelfde meemaken. Je kan ook bij hen terecht met je vragen en problemen of om even je verhaal kwijt te kunnen.

Mensenwerk Hogeland:
W www.mensenwerkhogeland.nl , E Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , T 0595 745090

 
         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter