Wielerronde van Bedum Bedrijvenvereniging gemeente Bedum
Mensenwerk Hogeland
          Evenementen Agenda BedumColumns

Historie
Bedumers gaan internationaal!!
Gepubliceerd op woensdag 09 juli 2014

Internationale aandacht voor de tweede editie van het Model & Fashion Event.

Dit najaar vindt de tweede editie van het Model & Fashion Event plaats in Groningen. Een uniek concept met tientallen stands op gebied van fashion, beauty en wellness met in de middag de grootste modellencasting van Noord-Nederland.

Bedumers gaan internationaal!! Tweede editie van het Model & Fashion Event in Groningen.

Omdat er nogal wat topmodellen uit Noord-Nederland komen, denk aan Doutzen Kroes, Ymre Stiekema en Kim Feenstra, komen de modelscouts maar al te graag deze kant op. Dit was helemaal volgens verwachting van de organisatoren Pieter en Annemarie, die het concept twee jaar geleden hebben opgezet. ‘Omdat de echte toppers uit het noorden komen, moeten de scouts hier zijn voor nieuw talent. Zo zijn we vorige week benaderd vanuit Milaan door een scout, of ze mogen komen casten op het event!’, zegt Annemarie.

Al voor €20,- kunnen jongens en meisjes een antwoord krijgen op de vraag of ze geschikt zijn als model, door mee te doen aan de casting op het Model & Fashion Event. Talloze internationale modellenscouts zijn geïnteresseerd in jongens en meisjes uit deze omgeving en zullen bij de casting aanwezig zijn. Naast de casting krijgen de potentiële modellen een catwalktraining en fotoshoot en kunnen ze hun haar en make-up laten doen.

Daarnaast zoekt de organisatie naar het gezicht van 2015, waarbij het model een shoot wint met Otto van den Toorn (Model in 1 Dag – Net5) en een jaar lang het gezicht zal zijn van het event. Ook zoekt onder andere modezaak Paris2day naar nieuwe modellen voor hun webshop. Het event is ook gericht op fotografen, die de mogelijkheid krijgen om modellen te shooten op locatie en op die manier hun netwerk kunnen uitbreiden.

'Daarnaast vinden we dat er in het noorden meer op modegebied moet gebeuren en daarom combineren we de casting met een beurs voor bezoekers’, zegt Pieter. Het event vindt plaats in de businesslounge van de Euroborg, dat volop ruimte biedt aan standhouders om producten te presenteren en te verkopen. Zo zullen er modezaken staan die de kleding op de catwalk showen en verkopen, maar er is ook ruimte voor bijvoorbeeld accessoires, schoenen, sportartikelen, gezonde voeding, huid- en lichaamsverzorging. De organisatie geeft daarbij de voorkeur aan lokale ondernemers uit de noordelijke provincies, zodat de bezoekers ook naar een filiaal kunnen terug keren.

Inmiddels zijn de tickets voor bezoekers, modellen en fotografen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.modelandfashionevent.nl. Bent u als ondernemer geïnteresseerd in een stand op het event, dan kunt u een informatiepakket opvragen door te mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

Agenda - er gebeurt veel meer in de gemeente Bedum

         
       BEDUMER.NL

COLOFON 
DISCLAIMER
vertical-divider.png    ADVERTEREN

OVER ADVERTEREN   
STATISTIEKEN
vertical-divider.png    CONTACT

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
NIEUWS INSTUREN
vertical-divider.png RSS Feed bedumer.nlVolg ons op FacebookVolg ons op Twitter

K7 MEDIA - BEDUM